• Bostadsanpassning

Bidétoalett för bostadsanpassning från VÄSTIA CARE

VÄSTIA CARE strävar hela tiden efter att få möjliggöra en större självständighet och med det en bättre livskvalitet för äldre och rörelsehindrade personer. Badrummet är den delen av hemmet som är förknippad med störst och flest bekymmer. Därför har vi tagit fram bidétoalett och ett brett sortiment med genomtänkta produkter för bostadsanpassning i badrummet.

Välj en bidétoalett från VÄSTIA CARE så blir toalettbesöket avklarat utan besvärliga rörelser och onödiga sträckningar efter toapappersrullen. Med en bidétoalett från VÄSTIA får du tvätt- och torkfunktion inbyggd i sitsen och du styr din bidétoalett med en knapp eller fjärrkontroll.

Praktisk bidétoalett

En bidésits från VÄSTIA passar på de allra flesta svenska toalettstolar och vilken bidétoalett du än väljer så är den enkel att manövrera. Med din bidésits från VÄSTIA CARE har du möjlighet att själv kontrollera tvätt- och torkprogrammen genom att välja mellan olika standardprogram, på vissa av våra bidétoaletter finns det fler inställningsmöjligheter.

En bidétoalett från VÄSTIA är alltid ergonomiskt utformad för att ge en behaglig sittkomfort och det är viktigt tycker vi. Våra bidétsitsar går att komplettera med förhöjningar och armstöd efter behov, vi har även liftar som lyfter upp bidésitsen så att den blir enkel att sätta sig på och sänker sedan ner den igen till en bekväm sitthöjd.

Utprovning av bidésitsar för bostadsanpassning från Västia Care

Ibland kan du behöva ett utprovningsprotokoll när du ska ansöka om bostadsanpassningsbidrag hos din kommun. Detta kan du få hjälp med i ditt eget hem, kontakta VÄSTIA CARE och boka in en av våra rådgivare som kommer hem till dig och gör en utprovning av bidétoalett, armstöd, förhöjning eller lyft.

Det är viktigt för oss att du får rätt bidésits så vid ett hembesök monteras en bidésists samt att vatten och el ansluts tillfälligt så att du får möjlighet att prova.

Läs mer om bostadsanpassningsbidrag från respektive kommun hos Boverket.