• Bostadsanpassning

Smarta bidétoaletter och bidésitsar från VÄSTIA CARE

Välj Västia Care för bidétoaletter, bidésitsar & bostadsanpassning

VÄSTIA CARE har lång erfarenhet av bostadsanpassning. Vi har jobbat med att ta fram bra produkter för äldre och funktionshindrade personer ända sedan 1994. Västia Care började med att tillverka duschrum men vi har tagit steget till ett säkert badrum längre sedan dess. Och nu har vi ett brett sortiment av olika bidétoaletter, bidésitsar och tillbehör till dem.

Våra bidétoaletter gör toalettbesöket enklare och säkrare och vi ska här berätta om alla fördelar med bidétoaletter från VÄSTIA CARE!

Fördelar med bidésitsar

Alla våra bidétoaletter och bidésitsar har inbyggd tvätt- och torkfunktion. För att det ska bli lättare för användaren att gå på toaletten på egen hand. Utan hjälp från någon utomstående. Detta är ett enormt steg mot självständighet i det egna hemmet! VÄSTIAS bidésitsar fungerar som så att tempererat vatten sköljer rent för en fräsch känsla. Sedan har de en integrerad torkfunktion med luft gör att det blir torrt efter tvätten, utan onödiga rörelser som riskerar säkerheten.

Våra bidésitsarär noga utprovade både i form och funktion för att kunna passa både till de flesta användare och till att kunna monteras på de allra flesta toalettstolar. Användaren kan själv kontrollera önskade program för tvätt- och tork.

För extra säkerhet kan man komplettera VÄSTIAS bidésitsar med en av våra toalettliftar som höjer upp bidésitsen till en bekväm höjd att sätta sig på.  Sedan sänker ner den igen till perfekt sitthöjd. För den användare som inte önskar – eller har behov av – den moderna liften finns alltid alternativet att komplettera våra bidétoaletter med en förhöjning på sitsen. Eventuellt också fällbara armstöd.

Utprovning av bidétoaletter och bidésitsar från VÄSTIA CARE

Kontakta gärna VÄSTIA CARE för att boka en utprovning av våra bidétoaletter, bidésitsar och toalettliftar. Då kan en av våra rådgivare komma hem till användaren och prova ut vilken modell eller variant av bidétoaletter som passar bäst. Detta provas ut genom en tillfällig installation och besöket tar cirka en timme!

Det kan också behövas ett utprovningsprotokoll för ansökan av bostadsanpassningsbidrag hos kommunen. Läs mer om det här hos Boverket.

Välj Västia Care för bidétoaletter, bidésitsar & bostadsanpassning.