• Västia Care - bostadsanpassning
  • Västia Care - bostadsanpassning

Duschväggar från Västia Care

VÄSTIA ÄR SPECIALISERADE på att utveckla och tillhandahålla duschväggar och stödhjälpmedel till människor med extra behov.

För redan våtsäkra golv har vi utvecklat stabila duschväggar. Dessa kan anpassas till olika miljöer, utformas efter behov och dessutom specialbyggas efter specifika krav.

User Image

Västia Duschväggar1v

User Image

Västia Duschväggar2v

User Image

Västia Duschväggar3v

Kvalitet och funktion

Har du ett duschbart golv? Då kan du välja våra stabila duschväggar. De är precis lika flexibla och anpassningsbara som duschrummet och finns i dubbelt så många storlekar. De tillverkas med tre väggar, som hörnmodell, eller som front mellan två väggar. Som tätning mot golv har vi en cellgummilist på 2 cm som tätar viss ojämnhet t ex klinkerfogar i golvet.

Val- och variationsmöjligheter

Väggarna finns i 24 standardmodeller och kan dessutom måttbeställas. Vi anpassar duschväggrna beträffande utformning, mått, specialutrustning och liknande.

Duschväggar standard

(En modul med 1,2 eller 3 väggar) Om du väljer duschväggar standard behöver du bara bestämma modell och storlek. För att underlätta har vi sammanställt ett standardpaket där alla väsentliga detaljer ingår.

Detta medföljer i en standardbeställning:

Profilsystem, styrenglas, duschset (handdusch, slang och duschstång med hållare). Duschdraperi, draperiskena, schampokorg, stödhandtag, gummilist
för tätning av glas.