• Västia Care
  • Västia Care

Historia

Västia startades 1986. Då började tillverkning och försäljning av glasfiberlådor, sandlådor, sandbehållare, livbälteslådor/soffor och även verktygs- och redskapslådor. Västia utökade sitt sortiment med Igloos för glasåtervinning, där Västia snart blev marknadsledande.

Under åren har vi ständigt utvecklat våra produkter och kompletterat med nya.

År 1994 startade vi också tillverkning av våra första VÄSTIA DUSCHRUM®. Denna produkt har idag levererats i över 25 000 exemplar till de flesta av Sveriges kommuner och är en produkt som hela tiden utvecklas vidare. För denna produkt har vi idag ett registrerat patent, ett registrerat mönsterskydd och ett registrerat varumärke.

2013 förvärvade Anna och David Västia och skapade sedan två varumärken.

Västia Care och Västia Produkter www.vastiacare.se & www.vastiaplast.se

Västia är känt sedan länge för sina produkter av hög kvalitet med finurliga och genomarbetade lösningar. Vår ambition är att leva upp till detta rykte även i framtiden.

Vi kommer också fortsättningsvis att jobba med produktutveckling och vidareutveckling av befintliga produkter. Detta är ett arbete där ni som kunder är oerhört viktiga. Har ni tankar om eller synpunkter på våra produkter skulle vi vara mycket glada om ni hör av er till oss.

Vår ambitionen är att göra varje dag lite enklare – för dig och dem i din närhet.

20221201

Anna Westbeck, VD