• Västia Care - bostadsanpassning
  • Västia Care - bostadsanpassning

Bostadsanpassning

Utprovning av Bidésits för bostadsanpassning

När du söker bostadsanpassningsbidrag kan du behöva bifoga ett utprovningsprotokoll. Det kan vi hjälpa dig med, för oss är det viktigt att du får rätt produkt och eventuella tillbehör så som förhöjning, armstöd eller lift, därför kan en av våra rådgivare komma hem till dig eller träffa dig vid någon av våra utställningar.

Vid hembesök  monteras sitsen  på din egen toalettstol, vatten och el ansluts tillfälligt, och rådgivaren demonstrerar hur den fungerar och du får själv prova produkterna. Besöket tar ca 1 timma. Därefter skriver rådgivaren ett utprovningsprotokoll. Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

För att boka utprovning kontakta oss på info@vastiacare.se eller ring oss 031-94 35 26.

Hjälp med bostadsanpassning

Användarvänliga produkter som gör varje dag lite enklare
Västia har sedan 1994 specialiserat sig på att utveckla säkra och användarvänliga duschlösningar för bostadsanpassning hos äldre och funktionshindrade. För att möta särskilda behov tillhandahåller vi ett generöst och variationsrikt utbud som kan anpassas efter önskemål. Västia samarbetar med samtliga Sveriges kommuner. Vi ser fram emot att kunna göra varje dag lite enklare för just dig.

Du kan söka stöd via din kommun

I Sverige har alla rätt att söka stöd för bostadsanpassning. Du har möjlighet att söka stöd via din kommun. Mer information finns på Boverkets hemsida.

Klicka här för att läsa om hur du söker bidrag I din kommun

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor och synpunkter. Dina tankar och funderingar är oerhört viktiga och inspirerar oss att fortsätta utveckla produkter som gör varje dag lite enklare.

Visa produkter inom Bostadsanpassning