• Västia Care - bostadsanpassning
  • Västia Care - bostadsanpassning

Välkommen till VÄSTIA CARE – för säker bostadsanpassning i Göteborg

Bostadsanpassning i Göteborg är något som verkligen ligger oss på VÄSTIA CARE varmt om hjärtat! Det är ett nöje för oss att få göra livet lite bättre för äldre och funktionshindrade personer. Badrummet är den delen av hemmet som är förknippat med flest olyckor så till det har vi tagit fram smarta duschkabiner, bidésitsar och tillbehör till dem. Alla våra produkter är användarvänliga och funktionella, för det är viktigt att få känna sig trygg och säker i sitt eget hem, och speciellt om man är i behov av bostadsanpassning!

Bostadsanpassning i Göteborg

VÄSTIA CARE är väldigt stolta över vår unika produkt VÄSTIA DUSCHRUM®. Det är en duschkabin med stabila väggar och handtag som gör livet lite mer självständigt för den som behöver bostadsanpassning i Göteborg. VÄSTIA DUSCHRUM® är flexibel och anpassningsbar och går att få till att passa i de flesta badrum.

Anpassa VÄSTIA DUSCHRUM®

Till VÄSTIA DUSCHRUM® finns det dessutom många tillbehör att komplettera med för att täcka olika behov. Och utöver det så har vi utvecklat smarta bidésitsar, bidétoaletter och liftar – TOP LYFT – som gör toalettbesöket säkert och smidigt för funktionshindrade personer. Alla våra produkter för bostadsanpassning är noga utprovade för att fylla bästa möjliga funktion och säkerhet.

Västia Care - bostadsanpassning Stockholm

VÄSTIA CARE hjälper dig vidare

med produkter för bostadsanpassning i Göteborg

Alla våra smarta produkter för bostadsanpassning hittar du hos noga utvalda återförsäljare runt om i landet. VÄSTIA CARE samarbetar också med många entreprenörer som är experter på att installera just våra produkter för bostadsanpassning. Kontakta oss så berättar vi vilka de är i ditt område kring Göteborg och Västra Götaland.

VÄSTIA CARE hjälper också gärna till med att göra en utprovning och ta fram utprovningsprotokoll före installation av bidésitsar och TOP LYFT för din bostadsanpassning. Antingen i ditt hem eller vid någon av våra utställningar. Välkommen att höra av dig för att boka en utprovning!

Ansökan om bostadsanpassningsbidrag (BAB), gör du via din hemkommun, så bor du i Göteborg gör du det via Göteborgs Stad. Och om du vill läsa mer detaljerat om bostadsanpassningsbidrag, följ länken här till Boverket.

VÄSTIA CARE – vi skapar användarvänliga produkter för bostadsanpassning och badrum, alltid med fokus på trygghet