• Västia Care - bostadsanpassning
  • Västia Care - bostadsanpassning

Bostadsanpassning i Malmö – välj Västia Care

För vi vet att varje individ är lika unik som varje badrum. Därför tillverkar vi unika och individanpassade badrumsprodukter för bostadsanpassning i Malmö. Dessutom är säkerhetstänket alltid högt när vi utvecklar våra produkter för bostadsanpassning.

Vi har producerat säkra produkter sedan 1994. Resultatet är att det finns i dag tiotusentals trygga hem med VÄSTIA CARES bostadsanpassning installerad. Och vår strävan är att få ge ännu fler äldre och rörelsehindrade personer i Malmö möjligheten till en trygg och självständig vardag!

Bostadsanpassning för säkra badrum i Malmö

Duscha säkert i VÄSTIA DUSCHRUM®

Du slipper vattenstänk och hala golv med vår storsäljande VÄSTIA DUSCHRUM®. Ett badrum är en vanlig plats för halkolyckor i hemmet, och risken minimeras med en dusch som har bra handtag att hålla i. Dessutom kommer säkerheten att öka med gummilister och draperier som håller vattnet där det ska vara. VÄSTIA DUSCHRUM® är anpassningsbar och mycket flexibel i sitt utförande.

Vi har också tagit fram duschväggar som passar till bostadsanpassning i alla badrum. Och för att trygga badrummet med bostadsanpassning ytterligare har VÄSTIA CARE smarta toalettliftar. TOP LYFT toalettliftar och bidétoaletter för enklare och smidigare toalettbesök.

VÄSTIA CARE – för hjälp med bostadsanpassning i Malmö

Utprovning & installation

VÄSTIA CARE hjälper dig med att boka in och utföra en utprovning av bidésits. Och den kan du göra antingen på en av våra utställningsplatser eller hemma hos dig. Så det kommer att hjälpa dig med att få fram vilket armstöd, TOP LYFT och bidétoalett som passar bäst efter förutsättningarna för din bostadsanpassning.

Och en utprovning behöver ibland dokumenteras och bifogas i din ansökan för bostadsanpassningsbidrag. Ansökan om bostadsanpassningsbidrag görs hos din hemkommun. Så för Malmö är det Malmö stad. Det finns mer detaljer att läsa om bostadsanpassning hos Boverket.

Så välkommen att höra av dig för att boka en utprovning! Eller om du har några andra frågor om VÄSTIA CARES produkter för bostadsanpassning i Malmö.

VÄSTIA CARES produkter för bostadsanpassning finns att se hos noga utvalda återförsäljare runt om i landet och online. Duschrum, specialdusch, bidétoalett
Bostadsanpassning
Västia duschkabin