VÄSTIA CARE – säker bostadsanpassning i Malmö

Bostadsanpassning i Malmö, välj Västia Care

För att vi vet att varje individ är lika unik som varje badrum. Därför tillverkar vi unika och individanpassade badrumsprodukter. Dessutom är säkerhetstänket alltid högt när vi utvecklar våra produkter för bostadsanpassning. Vi har producerat säkra produkter sedan 1994. Resultatet är att det finns i dag tiotusentals trygga hem med VÄSTIA CARES bostadsanpassning installerad. Och vår strävan är att få ge ännu fler äldre och rörelsehindrade personer möjligheten till en trygg och självständig vardag!

Bostadsanpassning för säkra badrum

Slipp vattenstänk och hala golv med vår storsäljande VÄSTIA DUSCHRUM®. Ett badrum är en vanlig plats för halkolyckor i hemmet. Och risken minimeras med en dusch som har bra handtag att hålla i. Dessutom ökar säkerheten med gummilister och draperi som håller vattnet där det ska vara. VÄSTIA DUSCHRUM® är anpassningsbar och mycket flexibel i sitt utförande.

Vi har också tagit fram duschväggar som passar till bostadsanpassning i alla badrum. Och för att trygga badrummet med bostadsanpassning ytterligare har VÄSTIA CARE smarta toalettliftar. TOP LYFT toalettliftar och bidétoaletter för enklare och smidigare toalettbesök.

VÄSTIA CARE – för hjälp med bostadsanpassning i Malmö.

VÄSTIA CARE hjälper dig med att boka in och utföra en utprovning av bidésits. Och den kan göras antingen på en av våra utställningsplatser eller hemma hos dig. Så det hjälper dig att få fram vilket armstöd, TOP LYFT och bidétoalett som passar bäst efter förutsättningarna för din bostadsanpassning.

Och en utprovning behöver ibland dokumenteras och bifogas i din ansökan för bostadsanpassningsbidrag. Ansökan om bostadsanpassningsbidrag görs hos din hemkommun. Så för Malmö är det Malmö stad. Det finns mer detaljer att läsa om bostadsanpassning hos Boverket.

VÄSTIA CARES produkter för bostadsanpassning finns att se hos noga utvalda återförsäljare runt om i landet och online. Allt för din trygghet!

Så välkommen att höra av dig för att boka en utprovning! Eller om du har några frågor om VÄSTIA CARES produkter för bostadsanpassning.