• Västia Care - bostadsanpassning
  • Västia Care - bostadsanpassning

Bostadsanpassning

Vi på Västia och Top Hygien går under det samlade namnet Västia Care, och vår ambition är att ”Större självständighet ger bättre livskvalitet”.

<br\></br\>

Utprovning av Bidésits för bostadsanpassning

När du söker bostadsanpassningsbidrag kan du behöva bifoga ett utprovningsprotokoll. Det kan vi hjälpa dig med, för oss är det viktigt att du får rätt produkt och eventuella tillbehör så som förhöjning, armstöd eller lift, därför kan en av våra rådgivare komma hem till dig eller träffa dig vid någon av våra utställningar.

Vid hembesök  monteras sitsen  på din egen toalettstol, vatten och el ansluts tillfälligt, och rådgivaren demonstrerar hur den fungerar och du får själv prova produkterna. Besöket tar ca 1 timma. Därefter skriver rådgivaren ett utprovningsprotokoll. Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

För att boka utprovning kontakta oss på info@vastiacare.se eller ring oss 031-94 35 26.

Hjälp med bostadsanpassning

Användarvänliga produkter som gör varje dag lite enklare
Vi är specialiserade på att utveckla duschrum, duschväggar, bidésitsar (spol- och tork) och stödhjälpmedel. Allt för att göra varje dag lite enklare – för dig och dem i din närhet. För att möta särskilda behov tillhandahåller vi ett generöst och variationsrikt utbud som kan anpassas efter önskemål. Västia och Top Hygien samarbetar med samtliga Sveriges kommuner. Vi ser fram emot att kunna göra varje dag lite enklare för just dig.

Du kan söka stöd via din kommun

I Sverige har alla rätt att söka stöd för bostadsanpassning. Du har möjlighet att söka stöd via din kommun. Mer information finns på Boverkets hemsida.

Du kan även hitta mer information om bostadsanpassning på din kommuns hemsida. www.orebro.se

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor och synpunkter. Dina tankar och funderingar är oerhört viktiga och inspirerar oss att fortsätta utveckla produkter som gör varje dag lite enklare.

Visa produkter inom Bostadsanpassning