• Västia Care - bostadsanpassning

Handikappdusch och duschrum från VÄSTIA CARE

En säker, användarvänlig och stabil handikappdusch är något som vi på VÄSTIA CARE gärna ser att alla äldre och funktionshindrade personer har i sitt badrum. Detta för att undvika olyckor och skador som annars så lätt kan ske om badrummet inte är bostadsanpassat. För att möta behovet när balansen sviker och styrkan i kroppen blivit sämre.

VÄSTIA CARE har länge arbetat med att ta fram en perfekt handikappdusch. Och vi är väldigt nöjda med resultatet! Det har blivit VÄSTIA DUSCHRUM®, vår mest populära handikappdusch.

VÄSTIA DUSCHRUM®, en komplett handikappdusch från VÄSTIA CARE

VÄSTIA DUSCHRUM® är precis som det låter. En dusch med golv och väggar så att det blir som ett litet rum. I det blir det lätt att montera dit handtag. Och vattnet håller sig innanför för att inte göra badrumsgolvet utanför blött och halt.

Vår handikappdusch VÄSTIA DUSCHRUM® är en flexibel dusch som går att få i mått som passar de flesta badrum. Och vår handikappdusch har många bra funktioner. En säker handikappdusch ger större självständighet och bättre livskvalitet till användaren – och det är vårt mål!

I en standardbeställning med vår dusch VÄSTIA DUSCHRUM® medföljer – förutom kraftiga väggar och ett smart utloppssystem – ett stänksäkert duschdraperi med skena, flera stödhandtag och en schampokorg. Det medföljande duschkaret i din dusch väljer du själv om du vill ha i låg (65 mm) eller superlåg (45 mm) höjd. Duschkaren har marknadens bästa halkskydd. Och det är viktigt i en handikappdusch!

Handikappanpassad dusch

Om det redan finns ett bra, våtsäkert golv i badrummet kanske det inte behövs en hel kabin som dusch. Utan att det räcker med väggar och då har VÄSTIA CARE även tagit fram duschväggar som går att få i en mängd olika storlekar. Därför passar de i de allra flesta badrummen. Dessa har en silikongummilist nertill för att hålla vattnet innanför.

Vi har också ett stort sortiment av smarta tillbehör till din handikappdusch!

Kontakta oss om du har frågor om våra duschar. Eller om du vill ha hjälp med en beställning av specialmått. Vi kan ordna det mesta för vi har vår egen produktion!