• Västia Care - bostadsanpassning
  • Västia Care - bostadsanpassning

Bostadsanpassning i Stockholm – från Västia Care

De flesta fallolyckor som sker i hemmet sker i badrummet. Och det är något som vi på VÄSTIA CARE länge har jobbat med att förebygga genom att ta fram och tillverka säkra och användarvänliga produkter för bostadsanpassning. Vi brinner för att hjälpa äldre och funktionshindrade personer med att få en trygg och självständig vardag! Västia Care är ditt självklara val för bostadsanpassning Stockholm.

Bostadsanpassning för badrum i Stockholm

VÄSTIA CARES produkter passar i de allra flesta badrum och de går att få anpassade efter just dig och dina behov.

Vär bästsäljare är specialduschen VÄSTIA DUSCHRUM®

Med vår specialdusch VÄSTIA DUSCHRUM® slipper du vattenstänk och hala golv. VÄSTIA DUSCHRUM® är en specialdusch i form av en duschkabin med väggar, golv och draperi och det är vår bästsäljande dusch. Anledningen till att den är populär för bostadsanpassning är att den är så trygg, flexibel och anpassningsbar. Vårt duschrum går att få med öppningsbara fönster och smarta tillbehör såsom torkställning, svängstol och lyftkrok.

Är behovet inte en hel duschkabin så har vi tagit fram Västia duschväggar. Dessa går att få i ett oändligt antal utföranden eftersom vi kan specialtillverka dem till att passa de flesta badrum.

Västia duschrum för bostadsanpassning
Västia Care - bidétoalett

Västia Care har också tagit fram ”Japanska toaletter”. Det är bidésitsar och bidétoaletter för att verkligen täcka upp varje individuellt behov av bostadsanpassning. Till dessa har vi även tagit fram passande liftar – TOP LYFT – för den som behöver. Flexibel bostadsanpassning alltså!

VÄSTIA CARE – för hjälp med bostadsanpassning i Stockholm

Noga utvecklade produkter från Västia Care, för bostadsanpassning i hela ditt badrum i Stockholm

När du ska söka anpassningsbidrag (BAB) behöver du ibland få ett utprovningsprotokoll utskrivet av en rådgivare. VÄSTIA CARE hjälper dig att boka in en utprovning av bidésits, förhöjning och TOP LYFT. Antingen hemma hos dig eller på någon av våra utställningsplatser. På så vis får du hjälp att få fram vilken bidésits, armstöd eller TOP LYFT som passar bäst för just dig och din bostadsanpassning i Stockholm.

Sedan söker du ditt bostadsanpassningsbidrag hos din hemkommun. Inom Stockholm är det Stockholms stad som handlägger bidrag för bostadsanpassning. Det finns även mer detaljer om bostadsanpassning att läsa om hos Boverket.

Våra smarta produkter för bostadsanpassning hittar du hos noga utvalda återförsäljare runt om i landet och online.

Välkommen att höra av dig för att boka en utprovning eller om du har några frågor om VÄSTIA CARES produkter för bostadsanpassning i Stockholm.

Västia Care – för bostadsanpassning. Duschrum, specialdusch, bidétoalett