Bostadsanpassning Stockholm

Västia Care är ditt självklara val för bostadsanpassning Stockholm

De flesta fallolyckor som sker i hemmet sker i badrummet. Och det är något som vi på VÄSTIA CARE länge har jobbat med att förebygga genom att ta fram och tillverka säkra och användarvänliga produkter för bostadsanpassning i Stockholm. Vi brinner för att hjälpa äldre och funktionshindrade personer med att få en trygg och självständig vardag!

Västia Care på YouTube

VI HAR UTVECKLAT ETT DUSCHRUM som är unikt genom sin funktion, flexibilitet och form. För att det ska passa de flesta så är det flexibelt och kan utformas efter önskemål och behov. Det går också att anpassa till de allra flesta badrumsmiljöer. Dessutom kan det även specialtillverkas efter specifika mått. Det heter VÄSTIA DUSCHRUM® och möjliggör en flexibel bostadsanpassning Stockholm

Passar Västias bostadsanpassning i alla badrum?

VÄSTIA CARES produkter passar i de allra flesta badrum och de går att få anpassade efter just dig och dina behov.

Vår bästsäljare för badrumsanpassning är specialduschen VÄSTIA DUSCHRUM®

Med vår specialdusch VÄSTIA DUSCHRUM® slipper du vattenstänk och hala golv. VÄSTIA DUSCHRUM® är en specialdusch i form av en duschkabin med väggar, golv och draperi och det är vår bästsäljande dusch. Anledningen till att den är populär för bostadsanpassning är att den är så trygg, flexibel och anpassningsbar. Vårt duschrum går att få med öppningsbara fönster och smarta tillbehör såsom torkställning, svängstol och lyftkrok.

Är behovet inte en hel duschkabin så har vi tagit fram Västia duschväggar. Dessa går att få i ett oändligt antal utföranden eftersom vi kan specialtillverka dem till att passa de flesta badrum. Om badrummet som ska anpassas har snedtak, eller om det är så litet att en indragen gavel behövs så löser vi det också.

Västia Care - bostadsanpassning Stockholm
Västia Care - bostadsanpassning i Stockholm, Göteborg & Malmö. Här har vi en japansk toalett

Behöver du bostadsanpassning Stockholm med både duschrum & bidétoalett?

Västia Care har också tagit fram ”Japanska toaletter”. Det är bidésitsar och bidétoaletter som har inbyggd tvätt och tork. Och för att verkligen täcka upp varje individuellt behov så har vi även tagit fram passande liftar – TOP LYFT – för den som behöver. Liftarna styrs enkelt med en fjärrkontroll. Våra bidétoaletter går också att komplettera med någon av våra förhöjningar. För om man undviker svåra rörelser och onödiga förflyttningar, så blir säkerheten i badrummet ännu bättre.

Hur gör jag för att få hjälp med bostadsanpassning i Stockholm?

När du ansöker om anpassningsbidrag (BAB) för bostadsanpassning Stockholm behöver du ibland få ett utprovningsprotokoll utskrivet av en rådgivare. VÄSTIA CARE hjälper dig att boka in en utprovning av bidésits, förhöjning och TOP LYFT. Antingen hemma hos dig eller på någon av våra utställningsplatser runt om i landet. På så vis får du hjälp att få fram vilken bidésits, armstöd eller TOP LYFT som passar bäst för just dig och din bostadsanpassning i Stockholm.

Sedan söker du ditt bostadsanpassningsbidrag hos din hemkommun. Inom Stockholm är det Stockholms stad som handlägger bidrag för bostadsanpassning. Det finns även mer detaljer om bostadsanpassning att läsa om hos Boverket.

Välkommen att höra av dig för att boka en utprovning eller om du har några frågor om VÄSTIA CARES produkter för bostadsanpassning i Stockholm.

Lite om oss:

Vi har vår fabrik i Lilla Edet som ligger utanför Trollhättan, så all produktion sker i Sverige. Vårt duschrum började tillverkas redan 1994 och denna produkt har idag levererats i över 22 000 exemplar till de flesta av Sveriges kommuner. Västia Care är också medlemmar i Branschföreningen Svensk Bostadsanpassning, BSBA. Välj Västia Care för bostadsanpassning med duschrum, specialdusch & bidétoalett.

Våra smarta produkter för bostadsanpassning Stockholm hittar du hos noga utvalda återförsäljare och online

Köp bostadsanpassning från Västia Care på bygghemma.se
Köp bostadsanpassning från Västia Care hos badshop.se
Köp bostadsanpassning från Västia Care hos byggshop.se
Köp bostadsanpassnin hos Ahlsell
Bostadsanpassning från Västia Care hos VVSbutiken